Knapp: Stäng fönstret här.

Kom och träffa oss på Underhållsmässan

SSG öppnar upp Underhållsmässan den 31 maj när Johan Engman, innovationschef på SSG och ansvarig för projektet Industriportalen, pratar om en av industrins stora utmaningar: 'att locka till sig framtidens arbetskraft. Samt hur vi ska få bättre koll på kunskapsbanken inom industrin'.

En av Industrins stora utmaningar handlar om kompetens. Det ställs högre och högre förväntningar på den individuella kompetensen, kraven på tillstånd, certifikat och behörigheter för att få utföra sina arbetsuppgifter ökar. Samtidigt som generation Z är på språng ut i arbetslivet och de styrs av andra värderingar där hållbarhet är en stark drivkraft och de är också den första digitala generationen.

-      Det är mycket fokus på digitalisering men det är inte enbart ettor och nollor som gör skillnad, det är du och jag. För att skapa en säkrare och effektivare svensk industri behövs digitalisering där vi sätter människan i centrum, säger Johan Engman, innovationschef på SSG och föreläsare på Underhållsmässan.

Underhållsmässan är Europas ledade mötesplats inom smart underhåll, en branschöverskridande mässa som har sin tyngd inom industrin. Det är en viktig mötesplats för oss på SSG och vi ser fram emot att äntligen kunna träffas fysiskt och berätta mer om allt spännande som är på gång gällande bland annat Industriportalen.

Kom och träffa oss i monter A02:33, missa heller inte Johan Engmans föreläsning den 31 maj kl. 09:30 på stora scenen i A-hallen.

Delta på vårt kostnadsfria seminarium

Vi bjuder också in till ett kostnadsfritt inspirerande seminarium om Industriportalen, säkra din plats genom att anmäla dig här: Framtidens kompetensplattform är snart här!

Här kan du se alla SSGs seminarier på mässan.

Om Underhållsmässan

Här kan du läsa mer om årets Underhållsmässa och hur du hittar dit: Underhåll, 31 maj - 3juni 2022 | Svenska Mässan | Göteborg (underhall.se)